Tuesday, April 9, 2013

Resident Evil 6 PC Game Full Version




Maap nih sebelumnya , mungkin mamang telat updatenya sebenernya dari dulu udah mau ngepost ini , yah berhubung banyak kesibukan jadi ketunda . langsung saja pada topik kali ini ya itu Resident Evil 6 PC Game Full Version yang di rilis baru baru ini , Resident Evil 6 ini Kelebihannya yaitu ada 4 karakter pemain berbeda yang bisa kita gunakan yaitu pertama Leon S. Kennedy, Chris Redfield , Ada Wong, dan Jake Muller . 4 karakter tersebut memiliki misi yang berbeda beda jadi kalian tidak akan mudah bosan jika kalian memainkannya nanti .
tersedia berbagai macam bahasa yaitu : English*, French*, German*, Italian*, Polish, Portuguese-Brazil, Spanish*, Russian . 
Gamenya juga semakin seru karena effect - effectnya yang hampir terlihatnyata , Leon yang dulunya hanya bisa nendang nendang saja sekarang dia udah bisa nyemack down , keren kan ? gimana kawan ? mau coba ? oh iya di game ini juga terdapat fitur co-op mode alias bisa main multiplayer kerenkan ? 

Features
  • Horror on a global scale – No longer confined to a specific location, the outbreak of the C-virus is worldwide with the action taking place in North America, Eastern Europe and China The most expansive Resident Evil game to date- Experience the horror through four distinct yet intertwined campaigns:
  • Crossover Gameplay – Not only does each story cross paths, but so does the action – At significant points when the narrative draws pairs of characters together, the all new Crossover mechanic allows up to four players to experience the horror together online
  • Solo or co-op play – Resident Evil 6 delivers both single and two player co-op gameplay either offline or online (however Ada Wong’s campaign is one player only)
  • New threats on the rise – Confront the results of the C-virus in all its varied and deadly forms including zombies, J’avo, Chrysalids, and much more Agent Hunt Mode – In this all new online mode for the Resident Evil series, experience the action from the other side. As a ‘hunter’, join the enemy side to become one of the game’s zombies, J’avo or other C-virus mutations and infiltrate another active game session to eliminate the human characters.
  • Play your way – Use skill points to upgrade your character to provide faster reload speed, improved firepower or increase your health bar with the Character Skill system
  • Redesigned control system – Resident Evil 6 features an evolved control system allowing players to shoot while moving; slide; roll in any direction and to take cover along with the addition of an enhanced melee attack
  • Mercenaries returns – Players will once more be able to enjoy the highly popular Mercenaries Mode
  • Localized voice over – Resident Evil 6 will include fully localized voice over in English, French, German, Spanish and Italian as well as subtitles in Japanese, Russian, Polish, Brazilian and Portuguese. 

Screenshot

Minimum System Requirements
  • OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
  • Memory: 2 GB RAM
  • Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
  • Video Card: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
  • DirectX®: 9.0c or greater
  • Sound: Standard audio device

Recommended System Requirements
  • OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor: Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
  • Memory: 4 GB RAM
  • Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
  • Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
  • DirectX®: 9.0c or greater
  • Sound: Standard audio device

Link download

Putlocker        : Download | 1GB / Part Size : 16.35 GB | Password : MSS
UpaFile          : Download | 1 GB / Part Size : 16.35 GB | Password : MSS
BillionUpload : Download | 1GB / Part Size : 16.35 GB | Password : MSS

Cara Instal
1. Extrak File Rar
2. Burn File Imagenya.
3. Install game.
4.Copy Crack nya Kedalam Instalan Mu
5. Mainkan Game nya.


Sumber : Koskomputer.blogspot.com

7 comments:

Anonymous said...

gan knapa tiap main RE6 keluar sndiri gt,klo sambil online main ga????apa cara instal offline nya salah mohon pencerahan nya???:D

Anonymous said...

udah di coba mang?
kalo udah bisa baru mau download
takutnya dah susah" download ternyata gk bisa :v

ahmad mardiana said...

kaka itu semuyanya , ketigatiganya d download ???

Rolan Nuansyah said...

Gan Pas Di Part 6 Kok Ada Passwordnya Yah Emang Passnya Apa Gan Di Putlocker Thanks

Anonymous said...

file RE6RLD_KOSKOMPUTER.part11.rar corrupt gan..

Anonymous said...

Bangsat

dadan marley said...

min tolong minta pass nya donk yang part 6..ga bs ke download..tolong bantunnya
:)

Pasang emoticon dibawah ini dengan mencantumkan kode di samping kanan gambar.

:) :( ;) :D ;;-) :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) :-S #:-S 7:) :(( :)) :| /:) =)) O:-) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t 8-7 I-) 8-| L-) :-a :-$ [-( :O) 8-} 2:-P (:| =P~ :-? #-o =D7 :-SS @-) :^o :-w 7:P 2):) X_X :!! \m/ :-q :-bd ^#(^ :ar!

Post a Comment

Berkomentarlah :

1.Dengan kata kata yang sopan
2.Tidak bertengkar dalam berkomentar
3.No Spam, Sara and Po*n
4.Kalau ingin mengeritik dengan bahasa yang baik

Maaf jika komen yang kalian berilan tidak dapat langsung di balas karena
mamang tidak Online setiap hari , jadi kalian dapat hubungi mamang lewat
twitter ataupun facebook .

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes